Születésnap 2. rész

Még mindig a júniusi születésnap... kicsit megkésve, de végre folytatom: tehát a "családi születésnapra" trifle-szelet volt a kívánság, már elkészítettük egyszer és nagy sikere volt. A BBC Good Food 2013/2. számában jelent meg, a magyar honlapon nem találtam, de angolul itt olvasható a recept.

A lányom születésnapja mindig reggel kezdődik (tortával!!!), így már előző este előkészítem a dekorációt. Az idén főként Zöld bogyókból és díszalmából készült koszorú.

A kertben szépen alakul a vetemény, a verbéna óriási a kukorica kevésbé:

Folytatódik az Ázsiai citromfű és Batáta kísérlet.

Végül a mai piaci szerzeményem. Még nem tudom milyen krémet készítek bele, de egy ilyen dobozt nem lehetett otthagyni:

Természetesen a doboz tartalmazta a csúcsminőségű ápoló, védő és revitalizáló krémet is. Az összetevőkről csak annyi derült ki, hogy nincs közöttük tartósítószer.