Hogyan ne készítsünk hógömböt

1. lehetőleg ne válasszunk festett, műanyag karácsonyfadíszt a gömbbe

2. ha már elkövettük ezt a hibát ne zárjuk le a felfüggesztő lyukát ragasztóval (a fizika törvényei megdönthetetlenek, nincs az a ragasztó ami az üveghez rögzíti a levegővel teli díszt)

3. ne lepődjünk meg, amikor az üveget csillámporral, vízzel és glicerinnel feltöltve a ragasztópisztollyal rögzített hóember elszabadul, és mielőtt rázárhatnánk a befőttesüveg tetőt az egész konyhaasztalt beteríti a csillám

4. szabadítsuk ki újra a lyukat és töltsük fel a díszt vízzel (ha van ólommal) és ismét zárjuk vissza, kaparjuk le a ragasztót, próbálkozzunk egy új tiszta üveggel és ragasztópisztoly helyett pillanatragasztóval

5. várjunk amíg megszárad (ez pillanatragasztónál is eltart egy darabig), töltsük át a maradék csillámos vizet az előző üvegből, a hiányzó mennyiséget pótoljuk

6. ha a dísz nem mozdul zárjuk le a befőttesüveget

7. néhány napig rázogassuk és örüljünk milyen szép "hógömböt" készítettünk

8. karácsony előtt csomagoljuk be:

9. adjuk át az ajándékot

10. amikor a megajándékozott óvatosan kihúzván az üveget a papírból felkiált: "Ebben lebeg valami!" próbáljuk palástolni a döbbenetünket  

Keresés

Elérhetőség

Ha kérdésed vagy véleményed van (akár jó vagy rossz) erre a címre bátran írhatsz:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2024. április 24. szerda
György, Debóra
A Nap kel 05:42-kor,
nyugszik 19:55-kor.

Címkék

SK  advent  adventi dísz  ajándék  alacsony GI  alma  aszalt paradicsom  asztaldísz  batáta  befőtt  befőzés  bodza  burgonya  chop suey greens  citromfű  család  csalán  csalánleves  csirkemell  csokor  csomagolás  cukkíni  dekoráció  dísz  díszalma  ehető krizantém  esküvő  fokhagyma  gersli  graham liszt  grill  gyors  gyömbér  gyümölcslé  gyümölcsnektár  hagyma  hamburger  házi  házi tartósítás  hógömb  húsmentes  húsvét  joghurt  kakukkfű  karácsony  keksz  keksznyomda  kenyér  kert  konzerv  koszorú  kukoricaliszt  kókusz  kókuszzsír  környezetbarát  környezetvédelem  körte  kövér porcsin  lazac  lekvár  lencse  lepény  leveles tészta  leves  mandula  maradék hasznosítása  marcipán  medvehagyma  megfázás  menta  morzsasüti  muffin  máj  mák  méz  mézeskalács  nyúlhús  nátha  olaj  olcsó  palacsinta  paprika  paradicsom  pite  polc  pulyka  pékáru  rozmaring  ruhatárolás  rágcsálni való  sajt  sajttorta  savanyú leves  szappan  szilva  szilveszter  szódagyurma  születésnap  sárgabarack  sós  sós rágcsálni való  sült  sült vér  tartósítás  tavasz  tejföl  teljes kiőrlésű liszt  teríték  tojás  torta  tárolás  tészta  tökmag  uborka  vanília  varrás  veteményezés  vetőmag  vágott virág  zserbó  zöldbab  árpa  árpagyöngy  árpaliszt  édesburgonya  újhagyma  újrahasznosítás  ünnepek  
FaceBookInstagram

Hegesztő

Az oldalon tapasztalható bárminemű működési hiba,

csakis az én figyelmetlenségemből adódik,

az oldal tulajdonosa nem tehet róla,

így kérem panaszaikkal hozzám forduljanak:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Látogatói Számláló

783402
mama358
tegnaptegnap408
ezen a hétenezen a héten818
ebben a hónapbanebben a hónapban5231
összesenösszesen783402

Lábléc

Copyright © 2024 Szürke Kis Veréb. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU General Public License alatt kiadott szabad szoftver.
Személytelen magyar verzió: Varanka Zoltán - NovoPortal