Nyár 2017

"Tudják, mi egy nyári zápor? Először is, a nyári eget szétszakító tiszta szépség, a szívünket eltöltő, tisztelettel vegyes félelem, hogy olyan nevetségesen jelentéktelenek, olyan törékenyek vagyunk a fenséges nagyság kellős közepén, úgy kitölt minket ez a nagyság, megdermeszt, lenyűgöz, elbűvöl a világ pazar bőkezűsége. A zápor és a nyár, a mozdulatlan port elsöpörve, olyan hatással van az emberi lélekre, mint egy végtelen hosszú lélegzet. Vannak nyári záporok, melyek úgy veszik be hozzánk magukat, mint egy új szív, amely egy ritmusban ver a másikkal." Muriel Barbery

Idén nem voltunk nyaralni, és nem tudtunk annyi időt együtt tölteni, mint szerettük volna (tőlünk független okok miatt kevesebb szabadsággal gazdálkodhattunk, mint máskor). Az oldal frissítése is akadozott, ezért  utólag néhány képpel beszámolunk arról mi történt velünk a nyáron.

Sütöttünk néhány tortát:

Rendet raktunk a padláson, a gardróbban, ápolgattuk a kertet és átalakítottuk a "babaházat":

Varrtunk pulóverból gyapjúzoknit (próbáltunk venni is, ez nyáron lehetetlen vállalkozásnak bizonyult):

A már szokásos augusztus 20-i grillezésen megoldottuk a kubb pálya világítását (Keves Vendégeink köszönjük, hogy Nektek is tetszett és részt vettetek a játékban!):

Összefoglalva: nem történt semmi különös, pihentünk amennyit tudtunk és jól érzetük magunkat. Holnaptól iskola, munka, lehulló levelek - ma véget ér a NYÁR.

"Van egy kisbetűs és van egy nagybetűs életed. Egy hétköznapi életed - és egy ÉLETED. Ha rád nézek, két embert látok. Téged, és azt, akit úgy hívok magamban, hogy TE. Mindkét látás fontos - de a második az IGAZI." Müller Péter