Fűszeres csirkecombok

A páchoz keverjünk össze 8 ek olívaolajat, 2 tk mustárt, 1 ek balzsamecetet, 1 tk friss kakukkfüvet, 1 db citrom héját és levét, 1-2 gerzd apróra vágott fokhagymát, 1 tk melaszt (néhány csipet barnacukrot) tegyünk bele néhány ág friss rozmaringot és forgassunk bele 10-12 csirkecombot. Hagyjuk néhány órát vagy akár egy éjszakát pácolódni. 

Fedeles tepsibe vagy egyéb sütő-alkalamtosságba rendezzük el a combokat, öntsük rá a maradék páclevet, tegyünk melléjük 1 negyedelt citromot és 4 fej fokhagymát félbevágva. Sózzuk meg a húsokat és forró sütőben fedő alatt pároljuk a combokat kb. fél órát. Ha a combok megpuhultak vegyük le a fedőt és 10-15 perc alatt pirítsuk a bőrt ropogósra. 

Eredeti recept itt.