2015.11.12
- Részletek
- Kategória: Archív Blog
- Létrehozva 2015. november 12. (csütörtök) 20:34
Reggeli: Redux reggeli, mentás zöld tea
Ebéd: szardínia, teljes kiőrlésű búzakenyér, alma
Vacsora: leveles tésztában sült fűszeres, gomolyás cékla
Gyors hűtőből maradékmentő vacsoránk volt. Konyhakész leveles tésztát 6 részre vágva 5 kosárkát készítettem (ennyi fér a formából a tepsire) a töltelék maradék főtt céklából, sült tökből, házi gomolya jellegű lágy sajtból és makréla filéből készült. A hatodik tésztadarabból dekorációs virágocskák lettek.
Amíg ez sült addig megfőztem a szódagyurmát. Vacsora után gyurmázás és már száradnak a karácsonyi csillagok, fenyők, mézeskalács emberkék...