8.1 (nyolcadik hét - első nap)

Súly: 86,3 kg ez bizony gyarapodás (hízás?!!), de túl vagyok a náthán és senkit nem fertőztem meg a családban - azért ez is siker! Új könyvet is kezdtem, íme néhány részlet hogyan látja Lena Dunham a diétát:

"A cikk járványként mutatta be az anorexiát, (...) Ültem a pultnál a konyhában, ettem a vacsorámat, és reméltem, hogy nem én leszek a következő. Az anyám újra és újra próbálta elmagyarázni, hogy egyik napról a másikra nem lesz valaki anorexiás.Arra volt kíváncsi, éreztem-e valaha késztetést arra, hogy abbahagyjam az evést. Nem. Én tényleg nagyon szerettem enni. Miért is ne ennék? (...) Úgy tudtam, csak akkor leszek nagy, erős és okos, ha tényleg eleget eszem."

"Én voltam az év legsikertelenebb alkalmi bulimiása. Nagyon jól értettem az egyenlet dorbézolós oldalát, de miután megtömtem magam az összes elérhető sütivel és szójasajttal, kábulatba zuhantam, és elfelejtettem meghánytatni magam."

"Egyik barátom szerint, ha jártál már az anonim alkoholisták csoportjában, az ivás nem lesz buli többé. Én ugyanezt érzem a dietetikussal kapcsolatban - soha többé nem fogok felszabadultan és bűntudat nélkül enni."

Szerencsére még élvezzük az ételeket: készíteni és enni is. Ennek jegyében a hétvégén elkészült az első Parenyica sajtunk: