Zöld bogyókból és díszalmából készült koszorú

A hozzávalók: nedves koszorúalap, borostyán hajtások, bodzabogyó, díszalmaágak, kenyérmorzsa (fehér virág kép jobb alsó sarkában), loncvirág, drót, tűzőkapocs, metszőolló

Kapoccsal tűzzük körbe az alapon a borostyán hajtásokat és kezdjük el beszúrni a bodzabogyót (egy-egy ernyőt vágjunk kisebb "ágakra")

A díszalmát vágjuk darabokra a terméscsokroknál és tűzzük be ezt is az alapba.

A kenyérmorzsából készítsünk kisebb csokrokat (vékony a szára, drótozzuk meg) és szurkáljuk be ízlés szerint.

Szúrjuk be a loncvirágokat is, ha kell még egészítsük ki bogyóval, zölddel a koszorút.

Tegyünk a koszorú alá tálat vagy valami más alapot, hogy az esetlegesen túlfolyó víz és a később elguruló bogyók ne okozzanak kellemetlenséget.